1

Oldal kiválasztása

 Miért pont a Pólóapostol?

Hosszú ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy testreszabott, Istenről szóló pólóm legyen. Ifjú korunkban mindig nyálcsorgatva néztük a nagyon ütős, menő keresztyén pólókat. Irigykedtünk. Vágytuk – és örültünk, ha hozzájutottunk egyhez! Később sok helyen megvásárolhatóak lettek, megjelentek az igés pólók, keresztyén szervezetek pólói, tábori pólók. Ezeket is bírtuk, némelyiket lelkesen viseltük. Aztán elérhető lett sok angol nyelvű póló, de némelyikkel nem tudtam azonosulni. De mivel ez a bejegyzés nem arról szól, mit nem bírok, itt visszakanyarodok az eredeti kérdéshez! ? 

Célom az volt, hogy olyan pólókat alkossunk, amik Istenről szólnak, amik figyelemfelkeltőek, “beszédesek”. Első körben szöveg nélküli grafikával indultunk. Az ötlet lefirkálása után ügyes kezű Baráth Tamás öntötte végső formába az elképzelést. Hálás vagyok érte, hogy ilyen érzékenységgel, és kreativitással alkotta meg a szakállas bibliai alakot, aki az adott történetben a főszereplőt megtestesíti! 

Több történetet szeretnénk pólóra helyezni, ezzel lehetőséget adva viselőjének, hogy képpel és szóval hirdesse Isten nagy dolgait. Illés jut eszembe (első póló), aki Istentől indítva demonstrálja az Ő hatalmát – s végül a nép hangosan ismétli: “Az ÚR az Isten, az ÚR az Isten!” ‘1Kir.18:39 Beszéljenek a grafikák, s a viselőik Isten nagy dolgairól!  

Újdonságok

Imanaplók

Praktikus kis füzet, ami társad lehet a Biblia tanulmányozásánál.

Tanúja lehet Isten munkájának és hatalmának az életedben.

Emlékeztetője annak, hogy honnan jöttél, és merre tartasz.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Úgy gondoljuk, hogy a XXI. században csak a kiváló minőségű termékeknek van létjogosultsága. Testvérek között főleg. Éppen ezért miden termékünkre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Egyedi grafikák

Ezek a pólók nem jönnek szembe veled minden konferencián, táborban és vásárban. A grafikák a saját Istenélményeink alapján, egyedi tervezéssel készülnek. Különlegeset akarunk alkotni minden egyes pólóval, Neked!

Figyelünk a környezetünkre

Olyan pólókat választunk, amik gyártása során figyelemmel vannak a környezet védelmére. A csomagolóanyagainkat is újrahasznosítjuk. Mindezt azért, hogy vigyázzunk arra a teremtett Világra, ami már olyan nagy veszélyben van.

Blog

Mit naplózzak?

Mit naplózzak?

A naplóírás nagyon hatékony eszköz. A legtöbben arra használják, hogy a nap közben történteket megörökítsék. Akár csak a nagyobb, fontos eseményeket, akár mindent (is) aprólékos részletességgel. Ez segít emlékezni, segít látni, hogy milyen lépéseken kereszül jutottunk...

Jesus fish

Jesus fish

Ősszel, tervezés közben mindenféle fórumon kerestünk inspirációt a grafikáinkhoz. A Hal egy olyan elem, amit mindenképpen szerettünk volna megjeleníteni az új, minimalista kollekciónkban. Peti hirtelen ötlettől vezérelve beírta a keresőbe, hogy "Jesus fish"! Én...

Az anyag a történet mögött

Az anyag a történet mögött

A grafikák mögötti alapanyag, értsd póló fontos része a Pólóapostolnak..., nyilván. Sok márka közül választhattunk, ki is próbáltunk jó párat. Végül az ár és a tartósság alapján választottuk a Gildan márkát. Szeretjük, mert nem fakul, nem nyúlik, és nagyon szépen...