Újranyitottunk

A Pólóapostol nem egy évtizedes márka. Igazából 2017-ben kezdtük el, amikor a középső gyermekünk 2,5 éves volt.

Sem Peti (férjem), sem én (Vera) nem vagyunk alkalmazottnak valók, lehet, hogy ez egy ilyen “Gen X” dolog, lehet, hogy csak ennyire más alapvetően a szívünkbe ültetett vágy.

Amikor előszor megfogalmazódott a gondolat, hogy mi lenne, ha saját illusztrációkkal, grafikákkal ellátott pólókat és egyéb termékeket árulnánk, teljesen fellelkesültünk. Persze, a piac már eléggé tele volt, vagy inkább 1-2 régi vagy nagy nevű cég osztozott rajta…

…de mi mást akartunk. Mi a saját gondolatainkat szerettük volna textilre önteni.

Valaki egyszer azt mondta, hogy a szívünk nyelve alapvetően képi nyelv, a képekből értünk meg alapvető és mélyebb igazságokat. Mi ilyen képeket akartunk textilre tenni.

Azonnal potyograk az ötletek, és egy nagyon tehetséges grafikus-dizájner azonnal képernyőre is vetette az ötleteket. Így született meg a logónk és az első 3 grafika, amit ma is megtaláltok a webshopban.

Jöttek a rendelések, mentünk vásárokba, készültek tábori és konferenciás pólók, táskák… aztán jött még egy gyermek és jött a kovid.

Nem voltunk rá felkészülve, nem voltunk annyira tudatosak, hogy a keresztény pólós bizniszünket végigvigyük ezen a nehéz időszakon.

Aztán kiköltöztünk vidékre, házat újítunk fel (még mindig), minden gyermek elkezdte az iskolát és az óvódát, és valahogy eljött az ideje, hogy újra nekifussunk.

Mert a szívünk benne van, a fejünk meg tele grafikákkal, ötletekkel. Ha nem öntjük megint textilre, akkor lehet, hogy robban… 🙂

…hogy most miben más, azt a következőben elmesélem.

10%

kedvezmény, csak Neked 🎁

Iratkozz fel, és megkapod a 10% kedvezményre jogosító kupont!