Barion Pixel
Hány nap van még karácsonyig?

Hány nap van még karácsonyig?

Egyik nap tervezgettünk, hogy milyen tartalmakat lehetne írni ide a blogba, és Peti előjött azzal az ötlettel, hogy mi van a karácsonnyal?

Én nevettem, nem szeretem, amikor októberben, 20 fokban már a karácsonyi zene megy mindenhol (bár az utóbbi években a halloween népszerűsödése kicsit kitolta a csokimikulások érkezésénk időpontját), műhó és csokiért hisztiző gyerekek töltik meg a boltokat. Aztán azt goldotam, egye fene, nézzük meg, hogy mennyi van még vissza karácsonyig!

Találtam egy nagyon cuki kis sablont, amivel ezt meg lehet jeleníteni, ebbe az volt írva, hogy „100 days left until Christmas”, azaz még száz nap van vissza Karácsonyig. Megint kuncogtam, biztos voltam benne, hogy ennél több! (nyilván nem számoltam fejben, akkor tudhattam volna!)

Beírtam a keresőbe, hogy „hány nap van karácsonyig”, ki is adott egy még cukibb oldalt, ami azt mondta, hogy ennyi van még vissza:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A cikk írásakor ez 87 nap, meg egy kicsi volt. NYOLCVANHÉT!

Ez 12 hét és 3 nap.

Persze ez azért még majdnem 3 hónap, még bőven van idő készülődni.

Lehet gondolkodni kézműves ajándékokban, magyar tervezők alkotta kis tárgyakban, amik az otthon melegét, a barát vagy családtag szeretetét juttatják eszünkbe, a személytelen tömegtárgyak helyett.

A Pólóapostolnál mi is készülünk, ha már így adott egy gyomost ez a visszaszámláló, meg amúgy is.

Azt szeretnénk, ha lenne választék, választási lehetőség olyan kisebb-nagyobb ajándékokból, amik értéket képviselnek.

Legyen az egy bibliai idézetes póló, keresztény üzenettel ellátott szatyor vagy éppen egy magyar nyelvű grafikával készült telefontok.

Igyekszünk a személyre szabható keresztény ajándékok választékát bővíteni, amiről időről-időre hírt adunk majd.